Om

Daniel var framgångsrik som ungdomsryttare och har i sitt bagage 4 guldmedaljer från SM. Red i det svenska landslaget 2005-2007. Efter ungdomsåren så var det svårt att hitta en häst för att kunna ta sig upp till den högsta eliten men nu är stallet fullt med nya stjärnor från den egna aveln och framtiden ser fin ut. Daniel jobbar även som hovslagare, Daniel skor i södra Sverige samt i Danmark.


Katie har sedan 12 års  ålder ridit för det finska landslaget och har ca 25 medaljer från Finska mästerskapen. Katie blev världsmästare i femgångskombination 2007 i Holland. 2006 köpte familjen hingsten Smári från Askagården som Katie har tävlat mycket framgångsrikt nationellt samt internationellt och vann brons på VM 2015 i T1.


2011 I Oktober så köpte Daniel och Katie sin egen gård 12 km norr om Hässleholm i Skåne. Gården har 14 boxar, ligghallar, paddock , skrittmaskin samt underbara ridvägar i den perfekta skånska naturen.

Närheten till Danmark och Tyskland underlättar enormt under visnings och tävlingsäsong. Med bara 5 timmar till Tyskland, så ligger hela europa precis utanför grindarna.


Vi har tillsammans stor erfarenhet av träning av häst i alla dess nivåer, inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.OUR BEST STUDENTS